Om oss

Hilli Maskin är ett företag med dryga 40 års erfarenhet av försäljning till verkstadsindustrin.

Hur är detta möjligt ? Jo så här ligger det till, Ulf & Inger Hilli startade i början av 70-talet ett företag som saluförde lättare maskiner och förnödenheter, namnet på detta företag var Ulfing AB. vilket utvecklades till att även köpa och sälja nya & begagnade verktygsmaskiner. 1989 såldes Ulfing till Trelleborg och 1990 startade vi Hilli Maskin AB med huvudsaklig inriktning på begagnade verktygsmaskiner, plåtmaskiner och övriga verkstadsmaskiner.

År 2000 tog vi sedan steget att i full skala även sälja nya maskiner, både som lokal representant (Norrland) och med ansvar för egna agenturer.

Vår ambition är, att svara för rådgivning och försäljning, så Ert maskinval blir enkelt. Med många år i branschen vet vi vad vi talar om. Erfarenheten har lärt oss att kvalitet och en hög servicegrad är vad som gäller. Valet av rätt maskin kan vara skillnad mellan framgång och motgång.

Så med rätt rådgivning och rätt maskinleverantör blir investeringen lönsam. Hos oss hittar du skräddarsydda lösningar oftast helt efter dina behov.

Vi finns i Själevad (Örnsköldsvik) nästan mitt i Norden och med Norden som marknad.

I våra fräscha lokaler hittar du både nya och begagnade maskiner. Alla begagnade maskiner besiktas och provkörs innan leverans, för att du som köpare ska känna trygghet. Kvalitet och garanti är för oss en självklarhet !!!

Gå till Mobilversion